Certhon en DENSO starten tak in Noord-Amerika

Certhon en DENSO starten tak in Noord-Amerika

Certhon, een wereldwijde leider in de ontwikkeling van glastuinbouwprojecten, kondigt in samenwerking met DENSO, een toonaangevende leverancier van mobiliteitsoplossingen, de uitbreiding naar Noord-Amerika aan. Deze strategische uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven die hun krachten bundelen om Controlled Environment Agriculture (CEA) in de regio verder te ontwikkelen. Het nieuwe hoofdkantoor voor Noord-Amerika wordt gevestigd in Southfield, Michigan, in de regio Groot-Detroit. Om deze nieuwe onderneming te leiden, verwelkomen beide bedrijven Jeffrey Landau als Director of Business Development voor Noord-Amerika.

Met meer dan 8 jaar uitgebreide ervaring en een bewezen trackrecord in de CEA-industrie, brengt Jeffrey waardevolle expertise en een toewijding aan duurzame landbouw die perfect aansluit bij de missie van Certhon. “We zijn blij om onze aanwezigheid in Noord-Amerika uit te breiden en samen te werken met DENSO om onze innovatieve CEA-oplossingen op deze dynamische markt te introduceren”, zei Lotte van Rijn, CEO van Certhon. “Met Jeffrey Landau in ons team hebben we alle vertrouwen in ons vermogen om groei te stimuleren en duurzame oplossingen te leveren.”

Jeffrey's uitgebreide kennis van de markt en zijn strategische visie zijn essentieel voor het opzetten en laten groeien van Certhon's activiteiten. Het hoofdkantoor in Southfield plaatst ons in een belangrijk industrieel centrum, wat samenwerking en innovatie bevordert. “Ik voel me vereerd om deel uit te maken van Certhon en DENSO bij deze uitbreiding”, zei Jeffrey Landau. Jeffrey zal samen met Richard van der Sande (COO) en Damion Schwarzkachel (Director of Sales, Noord-Amerika) de mogelijkheden van Certhon in Noord-Amerika verder uitbreiden.

Certhon en DENSO's uitbreiding naar Noord-Amerika benadrukt hun toewijding om wereldwijd toonaangevend te zijn op het gebied van tuinbouwtechnologie en duurzaamheid. Samen willen Certhon en DENSO de productiviteit verhogen, de impact op het milieu verminderen en de toekomst van de tuinbouw ondersteunen met hun innovatieve oplossingen.

Bron:

Deel artikel