Lisianthus populairder bij Franse bloemisten

Lisianthus populairder bij Franse bloemisten

Lisianthus.nl was met een eigen stand aanwezig op Salon Novafleur in Tours Frankrijk. Tijdens dit 2-daagse event werd niet alleen het assortiment van de Lisianthus getoond, er werd ook mee gewerkt door Frans topbloemist Frederic Dupree.

Frederic liet de Lisianthus stralen in de verschillende design welke hij maakte tijdens de 2 dagen. Hierbij stond hij de Franse bloemisten en studenten ook nog eens uitvoerig te woord, om meer te vertellen over de Lisianthus, en hoe hij zijn designs had gemaakt.

De reacties van de bloemisten waren overweldigend, waarbij ze zonder uitzondering aangaven dat de Lisianthus een onmisbare bloem is in hun winkel. Door de breeste van het assortiment, en de verschillende kleuren, is er ook voor elk seizoen en elke gelegenheid wel een Lisianthus.

Het inmiddels befaamde Lisianthus boek, vol met insperirend bloemwerk met Lisianthus, gemaakt door top designers vond gretig aftrek in de stand. Kortom een geslaagde beurs, waarbij dduidelijk is dat de Lisianthus nog steeds meer aan populariteit wint onder de Franse bloemisten.

Bron:

Deel artikel



Meest gelezen