Bart van Paassen

Bart van Paassen

Bart van Paassen is bijna drie jaar werkzaam bij Royal Brinkman als Productspecialist Gewasbescherming. Op Instagram geeft hij antwoord op enkele vragen over zijn werk.

Hoe zou je jouw rol binnen het team beschrijven?
Mijn rol draait om het delen van kennis met klanten en samenwerken om optimale oplossingen te vinden. Ik vind voldoening in het verzekeren dat onze klanten tevreden zijn. En hecht veel waarde aan samenwerking om tot overeenstemming te komen.

Wat is een typische dag op kantoor voor jou?
Ik rij dagelijks langs verschillende kwekerijen en loop bijvoorbeeld met kwekers door de kas. Op basis van mijn kennis bespreken we vervolgstappen op het gebied van gewasbescherming, zoals ziekten en plagen.

Wat vind je leuk aan je werk?
Wat niet?! Ik vind het leuk om mensen verder te helpen en samen tot oplossingen te komen. De variatie in het werk is eindeloos, van verschillende sierteelten tot verschillende ziekten en plagen.

Hoe zouden je collega's je omschrijven?
Behulpzaam, gedreven en gepassioneerd over het vak.

Waarom heb je gekozen om in deze markt te werken?
De tuinbouwsector zit in mijn bloed. Ik heb al op jonge leeftijd in tuinen gewerkt en wist al vroeg dat ik in deze sector wilde werken. Na mijn studie ben ik verschillende gewassen gaan verkennen, van Orchideeën tot gewasbescherming.

Wat is je favoriete groente en fruit?
Mijn favoriete groente is bloemkool en mijn favoriete fruit is watermeloen op een warme zomerse dag.

Bron:

Deel artikel