RFH Photo uitgebreid en gebruiksgemak vergroot

RFH Photo uitgebreid en gebruiksgemak vergroot

Met de gratis Royal FloraHolland productfoto-app (RFH Photo) volg je als koper snel en eenvoudig het aanbod op diverse klokken. Je kan zo op basis van visuele informatie betere aankoopbeslissingen nemen doordat je meer inzicht krijgt bij digitaal veilen. RFH Photo is nu nog makkelijker te gebruiken met twee nieuwe verbeteringen, zo laat de veiling weten.

Vanaf nu is het mogelijk om RFH Photo direct te gebruiken op de inkoopwerkplek én op een computer die aan het marktplaatsnetwerk (MPN) is verbonden. Eerder was hier een aparte laptop voor nodig. Dit betekent dat je een extra scherm kunt aansluiten op de inkoopwerkplek om tijdens het veilen direct andere klokken te volgen. Zo hoef je nooit meer iets te missen!

Nieuw: Photo Live!
Een nieuwe functie is Photo Live! Met Photo Live! kun je de foto's bekijken van partijen die beschikbaar zijn voor de komende veilingdag. Alle foto's worden in zo hoog mogelijke kwaliteit getoond, zodat je precies weet wat je koopt. Je kunt snel en eenvoudig zoeken met een zoekbalk. Zoek bijvoorbeeld op kwekers, producten, kleuren of een combinatie hiervan. Je kunt ook verschillende filters makkelijk opnieuw gebruiken, zodat je snel de juiste producten vindt. Als de partij via Klokvoorverkoop beschikbaar is, kun je via een directe link naar de Floriday Explorer een Klokvoorverkoop-order plaatsen.

Doorontwikkelingen
"We werken continu aan verbetering en innovatie van RFH Photo. In het derde kwartaal van dit jaar wordt het ook mogelijk om partijen te markeren voor KOA. Dit geeft je nog meer controle en inzicht tijdens het inkoopproces. Later dit jaar willen we ook de karfoto's beschikbaar maken voor Eelde en Rijnsburg, wat nog meer inzicht geeft", aldus Royal FloraHolland. "Gebruik RFH Photo nu om je inkoopbeslissingen te verbeteren en maak gebruik van de nieuwste functies die het proces nog eenvoudiger en efficiënter maken. Ga vandaag nog aan de slag en ontdek hoe het jouw inkoopervaring kan verbeteren!"

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel